Hondenvoeders en kattenvoeders

Wij verkopen een gamma hondenbrokken onder eigen ‘Granen Claesen’-label. Onze diverse variëteiten en samenstellingen zijn afgestemd op de levensfase van uw hond. Zeer hoge kwaliteit zonder toevoeging van kleur-, geur- en smaakstoffen.
Daarnaast hebben we ook kattenbrokjes in ons assortiment.

Honden- en kattenvoeders

Honden- en kattenvoeders

GAMMA VOOR MIDDEL EN GROTE HONDENRASSEN:
-Verpakking zak 15kg-

 • Puppy Pro:
  voor pups en opgroeiende honden tot 10 maanden: bevat min. 45% kip en min. 18% rijst. Ook voor drachtige en lacterende teven. Rijk aan omega 3- en omega 6-vetzuren. Bevat inuline, een natuurlijk prebiotica, met een positieve invloed op de darmflora.
 • Croc Pro:
  voor volwassen actieve honden: bevat min. 18% kip, bevat verse zalm-olie deze is rijk aan omega 3- en omega 6-vetzuren.
 • Lam & Rijst:
  voor gevoelige volwassen honden ook voor oude honden: bevat min. 30% lam en min. 25% rijst, rijk aan omega 3- en omega 6-vetzuren.
 • Hoog Energie:
  met kip, rijst en biergist, voor zeer actieve en jachthonden: bevat min. 17% kip, rijk aan omega 3- en omega 6-vetzuren.
 • Zalm & Rijst Premium:
  rijk aan vis, extra zalmolie, rijk aan omega 3- en 6-vetzuren, bevat inuline (FOS) wat een positieve invloed op de darmflora heeft. Verder verminderen de toegevoegde Yucca-extracten de onaangename faeces-geur.

GAMMA VOOR KLEINE VOLWASSEN HONDENRASSEN:
-Verpakking zak 5kg-

 • Mini Kip & Rijst:
  minimum 25% kip en 10% rijst, bevat verse zalmolie, inuline (FOS)

GAMMA VOOR VOLWASSEN KATTEN:
-Verpakking zak 5kg-

 • Kat Feliz Sensitive:
  bevat min. 28% kip en min.14% lam, toegevoegde inuline (FOS) heeft positieve invloed op de darmflora en vermindert haarballen en yucca-extracten verminderen de onaangename faeces-geur.